Umijeće ostvarivanja

dobrih odnosa je u nama

Za pozitivno radno okruženje

potrebni su suradnja i povjerenje

Prvi korak da uživamo u životu

je da upoznamo sami sebe

Obiteljsko savjetovanje

Bez obzira kakvom je zamišljali, obitelj je vrijednost kojoj teži većina ljudi, no obitelj je često i spoj različitih pojedinaca i osobnosti čiji je zajednički život i komunikaciju teško uskladiti. Unatoč neupitnoj ljubavi između roditelja i djece ili supružnika, ponekad se događa da se neki članovi obitelji jednostavno ne mogu uskladiti i razumjeti. Taj nesklad između ljubavi i (ne)razumijevanja za obitelj stvara problem i stres. No  iz svakog problemskog stanja moguće je izaći, svaku komunikaciju moguće je poboljšati, a razumijevanje povećati. Potražite coaching ili savjetovanje i riješite probleme i povećajte razumijevanje u svojoj obitelji.

Poslovno savjetovanje

U današnje vrijeme posao je izvor mnogo čega. Posao može biti izvor financijske sigurnosti, individualnog osjećaja uspjeha, frustracije, zadovoljstva, ispunjenosti, (ne)sreće… Većina nas, takozvanih suvremenih ljudi, velik dio svog dana provodi u poslu. Stoga je važnost osjećaja koji nam taj posao i radno okruženje u kojem se on odvija pružaju, dobio veliki značaj. Svi mi težimo osjećaju sreće i zadovoljstva. Na nama je da se zapitamo nalazimo li te osjećaje i na našem poslu i ako ne, kako ih možemo pronaći.

Partnersko savjetovanje

Da je čovjek društveno biće, Aristotel je rekao još davnih dana. Pojedinac može preživjeti u samoći i izolaciji, no postavlja se pitanje sreće takvog života. Većina ljudi teži uspostavljanju odnosa, prijateljstava i veza. Duboko u nama postoji potreba za bliskošću i ljubavi koju nastojimo zadovoljiti kroz odnose s drugim ljudima. Pokazalo se kako je vještina uspostavljanja i održavanja zadovoljavajućih i ispunjavajućih odnosa nešto što čovjek razvija i usavršava kroz čitav život.

Smatram kako svi težimo sretnom i ispunjenom životu. Svaki dan trudim se da svoj život učinim upravo takvim, a svojim radom nastojim pomoći i drugima da to ostvare.

Rezervirajte termin!

Najnovije s bloga

Otkrijete svoju sreću