Umijeće ostvarivanja

dobrih odnosa je u nama

Za pozitivno radno okruženje

potrebni su suradnja i povjerenje

Prvi korak da uživamo u životu

je da upoznamo sami sebe

Partnersko savjetovanje

Većina ljudi traži nekoga s kim bi provela i podijelila svoj život. Nekoga s kime će podijeliti trenutke sreće i tuge. Nekoga tko će biti njihova osoba kojoj se uvijek mogu obratiti za razumijevanje. Potreba za ljubavlju i bliskosti temeljna je ljudska potreba čijem ostvarenju težimo čitav život. No naći i održati uspješan odnos s nekim nije tako jednostavno kako se čini. Često u tome naiđemo na poteškoće i prepreke koje nas dovode do toga da sumnjamo u sebe. Važno je znati kako je vještina uspostavljanja i održavanja zadovoljavajućih i ispunjavajućih odnosa nešto s čim se ne rađamo, već što čovjek razvija i usavršava kroz čitav život. U razvoju tih vještina i održavanju uspješnih odnosa i veza ponekad nam je potrebna pomoć. Potražite coaching ili savjetovanje i ojačajte svoje odnose i veze te se ponovno osjećajte zadovoljno i voljeno.

Poslovno savjetovanje

U današnje vrijeme posao je izvor mnogo čega. Posao može biti izvor financijske sigurnosti, individualnog osjećaja uspjeha, frustracije, zadovoljstva, ispunjenosti, (ne)sreće… Većina nas, takozvanih suvremenih ljudi, velik dio svog dana provodi u poslu. Stoga je važnost osjećaja koji nam taj posao i radno okruženje u kojem se on odvija pružaju, dobio veliki značaj. Svi mi težimo osjećaju sreće i zadovoljstva. Na nama je da se zapitamo nalazimo li te osjećaje i na našem poslu i ako ne, kako ih možemo pronaći.

Obiteljsko savjetovanje

Obitelj je često izvor sreće i zadovoljstva. Isto tako ona često može biti izvor tuge, ljutnje i nezadovoljstva. Obitelj u kojoj smo rođeni ne možemo birati, dok obitelj koju stvaramo, sami odabiremo. Niti jednu od ovih obitelji ne možemo mijenjati, možemo mijenjati samo sebe u odnosu s njima, a na način da ostvarimo ono što je najbolje za nas i ono što nas čini sretnima.

Smatram kako svi težimo sretnom i ispunjenom životu. Svaki dan trudim se da svoj život učinim upravo takvim, a svojim radom nastojim pomoći i drugima da to ostvare.

Rezervirajte termin!

Najnovije s bloga

Otkrijete svoju sreću