Umijeće ostvarivanja

dobrih odnosa je u nama

Za pozitivno radno okruženje

potrebni su suradnja i povjerenje

Prvi korak da uživamo u životu

je da upoznamo sami sebe

Poslovno savjetovanje

U poslovnom svijetu težimo uspjehu, poštovanju i dobrom osjećaju. Težimo ostvarivanju poslovnih ciljeva i stvaranju dobrih poslovnih odnosa. Za to su nam potrebne mnoge komunikacijske, socijalne te specifične poslovne vještine, vještine nošenja sa stresom i realiziranja ciljeva. Svatko od nas može razviti i usavršiti te vještine, no za to su potrebni trud, podrška i vrijeme. Potražite coaching ili savjetovanje i povećajte svoje šanse poslovnog uspjeha, poštovanja i dobrog osjećaja.

Partnersko savjetovanje

Da je čovjek društveno biće, Aristotel je rekao još davnih dana. Pojedinac može preživjeti u samoći i izolaciji, no postavlja se pitanje sreće takvog života. Većina ljudi teži uspostavljanju odnosa, prijateljstava i veza. Duboko u nama postoji potreba za bliskošću i ljubavi koju nastojimo zadovoljiti kroz odnose s drugim ljudima. Pokazalo se kako je vještina uspostavljanja i održavanja zadovoljavajućih i ispunjavajućih odnosa nešto što čovjek razvija i usavršava kroz čitav život.

Obiteljsko savjetovanje

Obitelj je često izvor sreće i zadovoljstva. Isto tako ona često može biti izvor tuge, ljutnje i nezadovoljstva. Obitelj u kojoj smo rođeni ne možemo birati, dok obitelj koju stvaramo, sami odabiremo. Niti jednu od ovih obitelji ne možemo mijenjati, možemo mijenjati samo sebe u odnosu s njima, a na način da ostvarimo ono što je najbolje za nas i ono što nas čini sretnima.

Smatram kako svi težimo sretnom i ispunjenom životu. Svaki dan trudim se da svoj život učinim upravo takvim, a svojim radom nastojim pomoći i drugima da to ostvare.

Rezervirajte termin!

Najnovije s bloga

Otkrijete svoju sreću